Hytter til salgs

Ferdigprosjektert hytte klar for oppføring på Nordseter – ski inn/ut langrenn

Vi har nå lagt ut Sandhellinga 17 (tomt 303) for salg. Vi går snart i gang med oppføring av en spesialtegnet utgave av vår SVARTTOPP modell på tomten. Smir du raskt, kan du være med på å påvirke hyttekonfigurasjonen. Skiløypene på Nordseter er samkjørt med Sjusjøen, Lillehammer, Øyerfjellet/Hafjell – et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Se hele annonsen

Fantastisk utsikt!

Nyoppført flott familiehytte til salgs på Gautefall Panorama. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen

Ski inn/ut langrenn

Nå har du mulighet til å sikre deg denne ferdigprosjekterte hytta som er klar for oppføring i Sandhellinga 15 (tomt 302) på Nordseter. Området har et samlet løypenett på over 2500 km, kjent som et av Nord-Europas beste langrennsnett.

Se hele annonsen

Røsslyng på Nordseter

Nyoppført hytte på Nordseter klar til overtakelse. Stor, selveiet tomt på over 2300 m2. Ingen tidligere eiere og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen

Nordseter – et skieldorado

Nyoppført hytte med stor selveiet tomt på nesten 2000 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen

Ønsker du kort avstand til Birken?

Da er denne hytta perfekt for deg. Nyoppført hytte med selveiet tomt på 1175 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi

Se hele annonsen

Moderne hytte på Gautefall

Ny og svært tiltalende hytte på Gautefall Panorama med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Bilvei frem og alt på ett plan.

Se hele annonsen

Eksklusiv hytte på Gautefall

Ny, eksklusiv arkitekttegnet hytte med alt du måtte ønske deg på Gautefall Panorama. Fantastisk utsikt og særdeles gode solforhold!

Se hele annonsen

Nordseter – Lillehammer

Nyoppført hytte med selveiet tomt på 1406 m2 til salgs på Nordseter. Ingen tidligere eiere, og dokumentavgift kun av tomteverdi!

Se hele annonsen